Bevroren magie – Frozen magic

Frozen magic, magie in ijsbeelden.
Een wondere wereld van tovenaars en elven, waar je de werkelijkheid even achter je laat en kan dwalen in een magische wereld van ijs.  Over heel de wereld groeien wij op met sprookjes. Denk aan draken, eenhoorns, elven, geesten, tovenaars en reuzen. Maar ook aan fantastische figuren als Jack Frost, de Tandenfee, Tinkerbell en Elsa van Frozen.
Kleed je warm aan, want binnen is het -15 graden!

Frozen magic, magic in ice sculptures.
A wonderful world of wizards and elves, where you can leave reality behind and wander in a magical world of ice. We grow up with fairy tales all over the world. Think of dragons, unicorns, elves, ghosts, wizards and giants. But also fantastic figures such as Jack Frost, the Tooth fairy, Tinkerbell and Elsa from Frozen. Dress warmly, because it’s -15 degrees inside!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.