Zeehonden vrij laten – Release seals

Bij” A Seal” worden zeehonden opgevangen en verzorgd. Dit zijn voornamelijk jonge zeehondenpups die hun moeder zijn kwijtgeraakt of zeehonden die gewond of ziek zijn. Wanneer de zeehonden weer helemaal gezond zijn en in staat om in het wild te kunnen overleven, worden ze weer vrijgelaten.Vandaag werden er 8 vrijgelaten. Sommige snelden het water in terwijl een paar twijfelaars een aanmoediging nodig hadden. Mooi gezicht!

At “A Seal” seals are collected and cared for. These are mainly young seal pups who have lost their mothers or seals who are injured or sick. When the seals are completely healthy and able to survive in the wild, they are released again. Today, 8 were released. Some rushed into the water while a few doubters needed an encouragement. Beautiful !

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.